Koolrabi

Koolrabi - Ijsbergsalade

Ingrediënten:

- 1 sinaasappel - 1/2 limoen - 1 theelepel honing - 1/2 eetlepel olijfolie -  2 koolrabi's - een paar bladen ijsbergsla - 2 takjes munt.

Bereiding:

Schil de sinaasappel dik en vang het sap op, snijd vervolgens in blokjes. Was het stukje limoen af en snijd wat van het buitenste deel van de schil af. Snijd het schilletje in fijne reepjes.

Pers de limoen uit. Maak een dressing van het limoensap, het opgevangen sinaasappelsap, de honing en de olie.

Schil de koorabi's dun en snijjd ze in kleine blokjes of reepjes. was de ijsbergsla en snijd de bladen in repen. Was ook de munt en snijd in dunne reepjes. Meng de groente met de dressing, de reepjes limoenschil en de munt!

 

Deel dit artikel op:

Volg ons op Social Media

Neem contact op

Heeft u een vraag of wilt u graag iets kwijt? Neem dan contact op met ons.

Contact